Trimsalon

Trimsalon met specialisatie in de rassen Shetland Sheep Dog (Sheltie), (Mini) Australian Shepherd (Aussie), Border Collie en Schotse Collie.

Je kan in mijn trimsalon terecht voor het trimmen van de rassen Shetland Sheep Dog (Sheltie), Mini Australian Shepherd (Mini Aussie), Australian Shepherd (Aussie), Border Collie en Schotse Collie.  Ik leg me (vrijwel) uitsluitend toe op deze enkele rassen omdat ik geloof in de toegevoegde waarde van specialisatie per ras.  Uiteraard is elke hond (en zijn/haar baasje) welkom!  Als hondenkapster werk ik uitsluitend met professioneel materiaal en heb eveneens al jaren ervaring met deze rassen. 

Een trimbeurt bij mij omvat het volgende: nagels knippen, pootjes bijknippen, uitkammen, ontwollen, wassen met aangepaste shampoo naargelang de vacht, balsem, drogen en afwerken.  Na afloop is je hond tip-top in orde en als het ware 'show-klaar'.  Hij/zij wordt ten slotte nog besprinkeld met een fris hondenparfum.

Het is voor de baasjes zeker mogelijk om de hele tijd aanwezig te blijven.  Alles samen duurt het trimmen of toileteren ongeveer één tot anderhalf uur, al kan dat natuurlijk wel wat schommelen.  Je kan er uiteraard ook voor kiezen om je hond af te zetten en op een later tijdstip te komen ophalen.  Op aanvraag kan ik ook zelf je hond komen halen en terugbrengen.

Je kan overigens mits tijdig reserveren ook een trimbeurt combineren met een sessie hondenmassage, zo maak je er een compleet wellness momentje van voor je viervoeter.