Onze puppies

Puppies van Diamonds and Dreams

Elk nestje werken we met een nieuwe wachtlijst, een lege lijst dus. M.a.w. zal er steeds vertrokken worden van een leeg blad voor een nieuw nestje. Wie interesse heeft om bij ons een pupje te krijgen, zal onze facebook pagina een beetje in de gaten moeten houden en zich kandidaat stellen voor een volgend nestje van zodra wij aangeven dat die wachtlijst geopend is.

Ons streefdoel is kwaliteit boven kwantiteit, we hechten het meeste belang aan het resultaat: kerngezonde pups met een zo perfect mogelijke lichaamsbouw, kleur en karakter. De ouders zijn dan ook steeds zéér uitvoerig getest op genetische afwijkingen, meer dan enkel de "verplichte" testen. 

Zoals steeds blijven wij inzetten op een strenge selectie-procedure wat betreft kandidaat-kopers. Onze hondjes en hun gezondheid en geluk staan hierbij centraal. We streven steeds naar een ideale match pup-gezin en al bestaat perfectie niet, we doen ons best en streven een perfecte match na. We hanteren dan ook geen volgorde op onze wachtlijst: de eerste kandidaat heeft net zoveel kans als de laatste kandidaat om bij ons een pupje te krijgen.