Puppy keuze

Gepersonaliseerde begeleiding om de juiste puppy te kiezen

Een puppy kiezen, het is een geweldig moment! Een pup opnemen in je gezin is superleuk en dat kleine, pluizige beestje wordt helemaal vertroeteld. Toch denk je al best vooruit. Om op termijn problemen te voorkomen, is het belangrijk om de juiste pup te kiezen én om van bij de start het gewenste gedrag aan te leren.

Elk hondenras heeft zijn eigen kenmerken. Al is elke pup van eender welk ras enorm schattig, het is belangrijk om ook rekening te houden met deze kenmerken en jouw specifieke situatie. De gezinssamenstelling, de werksituatie, de woonomgeving, het zijn allemaal dingen waar je rekening mee zou moeten houden. Ik help je de juiste keuze te maken zodat je nieuwe huisgenoot optimaal past in jouw situatie.

Daar stopt het natuurlijk niet bij. Het is ook verstandig om je pup al van kleins af aan correct op te voeden. Hoe jonger het hondje is, hoe sneller hij of zij kan leren. Daarom is het een goede zet om meteen te beginnen met puppy training. Bovendien zal de band met je pup hierdoor alleen maar hechter worden.