Voorstelling

Over mijzelf en de werking van High Therapy

Het is wellicht een cliché maar al van kleins af aan ben ik een enorme dierenvriend. Het zijn vooral honden die mij altijd al hebben gefascineerd en het werd al snel een passie om honden te leren begrijpen. Ze kunnen dan wel geen mensentaal, hun gedrag en de signalen die ze bewust of onbewust geven zijn net zo goed. Uiteindelijk komt het er alleen maar op aan om deze signalen te herkennen en daar gepast mee om te gaan. Via cursussen, literatuur én praktijkervaring heb ik geleerd hoe je met honden in twee richtingen kan communiceren.

Al zijn er meerdere trainingstechnieken, ik ben een positief ingesteld persoon en verkies als hondentrainer dan ook een positieve trainingsmethode: de iClicker-methode. Dit is een methode waarbij je in essentie de hond beloont als hij of zij wat goed doet. Deze methode wordt door tal van professionals en liefhebbers hoog aangeprezen, niet enkel omdat het een positieve trainingsmethode is maar ook omdat die bovendien snel resultaat oplevert.

Ik ben ook tijdelijk actief geweest in de zorgsector met enkele therapiehondjes maar na verloop van tijd is de focus komen te liggen op het trainen van honden, het trimsalon en het kennel.

Inmiddels zijn we ook gestart met een eigen webshop: RUDESCO. Hier kan je terecht voor topkwaliteit aan lage prijzen. De toplijn uit het Brit gamma hondenvoer: Brit Fresh, duurzaam hondenspeelgoed, natuurlijke hondensnacks, en nog veel meer.  Zeker een bezoekje waard!