Referenties

Wat anderen over High Therapy zeggen:

Francine Souvereyns, Tongeren

Mila is een schatje. Maar zoooooo actief. Ze heeft tonnen energie en zit geen minuut stil. Bij het wandelen was het eerder Mila die met mij ging wandelen dan andersom. In het verleden stapten we al eens naar een andere gedragsdeskundige, maar die kon ons op dat moment niet meteen overtuigen. Uiteindelijk kwamen we uit bij High Therapy. Dankzij Tessy is het nu helemaal anders. Mila is nog steeds hetzelfde schatje, maar nu is het veel relaxter. Ook had Mila op de hondenwei al enkele keren de pech om aangevallen te worden waardoor ze angst had gekregen voor andere honden. Tessy leerde Mila in haar eigen roedel weer die angst overwinnen. Ik ben enorm blij dat ik High Therapy heb ingeschakeld. Werkelijk een wereld van verschil!

Ann Vangelooven, Hasselt

Noeky is een schat van een hond. Maar toch had ik een paar probleempjes. Bij het wandelen trok Noeky voortdurend aan de lijn. Bij de dierenarts wisten ze niet meteen hoe ik dat moest oplossen en dus wist ik zelf ook niet meteen wat te doen. Ook zorgde bezoek regelmatig voor de nodige problemen. Noeky vond het steeds nodig om zonder ophouden te blaffen naar mijn bezoek. Toevallig leerde ik Tessy van High Therapy kennen via Facebook. Na de eerste sessie met Tessy van High Therapy was er al meteen een grote verandering. Ook mensen die Noeky al kenden, zagen meteen dat Noeky veel rustiger was geworden. Met de nodige tips en instructies van Tessy train ik nu regelmatig met mijn hondje en het resultaat is er ook echt naar! Ik vind het bovendien heel leuk dat ik met kleine vraagjes of als ik eens twijfel over iets altijd bij Tessy terecht kan. Ze staat altijd klaar om me telefonisch nog even extra richtlijnen te geven of een kleine heropfrissing en dat weet ik echt te apprecieren!

Natascha Proesmans, Tongeren

Mijn zoon Kyrian kreeg een tijdje geleden een Toller Retriever pup. De eerste 3 maanden dat Zikko bij ons was, hebben we er eigenlijk te weinig tijd in gestoken door tal van omstandigheden. Als voltijds werkende weduwe en moeder van 2 tienerjongens was het praktisch niet haalbaar om naar een hondenschool te gaan. Gelukkig vonden we High Therapy want hier bestaat de mogelijkheid om privéles te krijgen. We spreken telkens kort ervoor af op welke dag en hoe laat het best past voor mezelf én mijn jongste zoon (Zikko is 'zijn' hondje) om een les te volgen. Na amper één les was het verschil al immens. Ok, privéles is een tikkeltje duurder dan les op een hondenschool of zo, maar als ik dat vergelijk met de vooruitgang die we boeken, dat is het dat écht helemaal waard! Supercontent van Tessy haar werk en we kijken al uit naar de volgende les :D